Πληροφορίες


Η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους δημιουργούν ισχυρή οπτική αφήγηση. Αυτό, μετουσιώνεται σε πράξη, μέσα από την έμφυτη ικανότητα μου, να κάνω τους άλλους να νοιώθουν, αλλά και να φαίνονται όμορφοι μπροστά στην κάμερα.

Γνωστός για την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα μου, δύναμαι να αποτυπώνω και να αποθανατίζω την φυσική μαγεία της ημέρας του γάμου σας, και ως εκ τούτου οι φωτογραφίες μου προκύπτουν και διαμορφώνονται ως ενα μείγμα ψυχής, φαντασίας και τεχνικών δεξιοτήτων.

Το στυλ μου διακατέχεται από φινέτσα και έχει περιγραφεί ως συναισθηματικό γλαφυρό και εκλεπτυσμένο. Ο επαγγελματισμός και η αμεσότητα που χαρακτηρίζουν την δική μου προσέγγιση υπόσχονται να κάνουν την ημέρα του γάμου σας αξέχαστη και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα είναι το επιστέγασμα αυτής της ενέργειας. 

Η καλλιτεχνική μου έκφραση σε συνδυασμό με το προσωπικό σας ύφος, θέτουν τις βάσεις του ονειρεμένου γάμου σας. Η υπόσχεση μου ειναι να δημιουργήσω όμορφες και γεμάτες νόημα φωτογραφίες, παρέχοντας σας μια ευχάριστη και μοναδική ανάμνηση.

Στόχος μου ειναι οι φωτογραφίες να δημιουργούν σε εσας και τους αγαπημένους σας έντονα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο υψηλές σας προσδοκίες. 

Αυτήν είναι η πρόκληση μου!

 

 

Facebook:

https://www.facebook.com/photometrostudio.serres

Instagram:

http://www.instagram.com/photometro.studio

You don’t take a photograph, you make it!!!

image/svg+xml

Menu

Follow me

Ακολούθησε